• Rakkahovi2 kuvassa oikealla.

  Rakkahovi2 on osa pyöröhirsistä paritaloa Levin Rakkavaaran Isorakassa.
  Mökki on 3km etäisyydellä Levikeskuksesta, 400m etäisyydellä SkiBuss-reitiltä ja 2 km päässä Koillisrinteiltä ja Levin Golfkentältä.

 • Näkymä olohuoneesta koilliseen.

  Valaistu hiihtolatu (3km latua pitkin Levikeskukseen) kulkee kuvassa 50m etäisyydellä.

 • Huonetilat

  Rakkahovi2:ssa on
  yhtenäinen suuri tupakeittiö; oleskelutila+TV, 9 hengen ruokapöytä ja keittiö.
  Alakerrassa myös makuuhuone, 2 WC, sauna, suihkut ja khh. Yläkerrassa ylälämpiö+DVD+TV ja 2 x mh. Kokonaisvuodetilat 8 hengelle. Lisäksi siirrettävä varavuode.

Mökki soveltuu suuremmallekin perheelle tai ryhmälle.   Sen alakerran huomeistoala on 75,5m2 ja yläkerran 27,5m2 + alle 160cm matalat osat.  Parivuoteella varustettu alakerran makuuhuone ja yläkerran kaksi makuuhuonetta ja paljeovellinen ikkunaton alkovi muodostavat 8 vuodepaikan majoituskapasiteetin, josta yläkerrassa yhteensä 6 vuodepaikkaa. Lisäksi siirrettvä varavuode ja laidallinen vauvavuode. Yläkerran vuoteet kaikki runkopatjatyyppisiä yhdistämiskelpoisia ja 80cm leveitä.

Hiihtämään pääsee Levin valaistuille laduille suoraan pihasta ja pohjoiseen, "Luvatun Maan" suuuntaan lähtee latu samoilta kohdin.

Laskekettelijat pääsevät 400m päässä olevalle SkiBuss pysäkille alamäkeen lykkien. Kävellen kaupoille pääsee 40 minuutissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet vuokrattavissa huoltoyhtiöltämme Levin Kurulta. Myös loppusiivous voidaan maksua vastaan tehdä huoltoyhtiön toimesta.

VARAUKSET: https://www.gofinland.fi/kittila/vuokramokki/170760/8-henkiloa
tai Levin Matkailun puhelinpalvelusta ks. yhteystiedot.